Google Reklam Ajansı

Wiki Article

Bu makaslamakmızda Google Ads ve reklam tevdi için ayrıntılı bir rehber hazırladık. Birlik Google Ads makaslamaklarımız dâhilin ise Google Reklam Blog Yazgıları linkine tıklayınız.

Reklam gruplarını optimize edin: Reklam gruplarınızı anahtar sözcük listelerine nazaran düzenleyerek, reklamlarınızın henüz hedeflenmiş olmasını sağlayın.

Google reklamlarınızı çalışkan etmeden önce, reklam ita hedeflerinizi net bir şekilde belirleyin.  İşletmelerin ekseriya hedefleri onlara tıngır kazandıracak aksiyonlardır.

Google Reklam Yönetimi ihtiyacının detaylarını uz anlayabilmemiz kucakin birkaç kısa sorumuza cevap vererek 2 dakika içre talebini oluştur.

Reklam grupları oluşturun: Kampanyanız bâtınin farklı reklam grupları oluşturarak, farklı anahtar kelimelere, reklam metinlerine ve hedeflemeye ehil reklamlar oluşturabilirsiniz.

5. hamle tamamlandıktan sonrasında para, çoklukla 35 gün içinde Google Ads hesabınızın Fatura Özeti bölümüne uygulanır. Kredinin süresi, hesabınıza uygulanmasından 60 güneş sonra dolar. Kredi ancak gelecekteki reklam maliyetleri dâhilin kullanılabilir. Saygınlık, promosyon teklifinin Google Ads hesabınıza uygulanmasından önce gerçeklesevinçli maliyetlere uygulanamaz. Google Ads hesabınızdaki kredi cirimı kullanılıp tükendikten sonra semtınıza bildirim gönderilmez ve katılmış reklam maliyetleri, ödeme şekliniz kullanılarak toplama edilir. Reklam yayınlamaya devam eylemek istemiyorsanız kampanyalarınızı istediğiniz hengâm duraklatabilir veya silebilirsiniz. Güven kullanmaya uygunluğunuzun devam etmesi için hesabınız Google Ads aracılığıyla muvaffakiyetlı bir şekilde faturalandırılmalı ve yeğin durumda olmalıdır. Google Ads, ödemenin rate olması, teklifin sakatlıklıkla uygulanması, bu şartları ihlal etmeniz evet da hesabınızın uz durumda olarak bileğerlendirilmemesi yerinde promosyon teklifini hesabınızdan kaldırma hakkını saklı tutar. Böyle durumlarda, promosyon kredisi zaten verilmişse Google Ads, krediyi geçersiz kılma hakkını saklı cirim. şiddet ve koşulların topu topuna şu adresten ulaşabilirsiniz:

Yeni kampanyaların oluşturulması: Verilen reklam kampanyalarında mahal düz anahtar kelimeleri belirler ve bunlara müteveccih araştırmalarda bulunurlar. İncelemeler sonrasında ise bir karar aşamasına geçerek yeni kampanyaların oluşturulmasında bu anahtar kelimelerin kullanımını tercih ederler.

Negatif anahtar google reklam yönetimi kelimeler, anahtar kelimelerinizin tetiklenmemesini istediğiniz arama sorgularını muayene etmenizi esenlar. Böylece mevsimli mevsimsiz taharri sorgularında reklamlarınızın gösterimini engelleyebilirsiniz. Negatif anahtar kelimeleri reklam grubu, kampanya veya liste yönetimi ile AdWords hesabınıza ekleyebilirsiniz.

Google’ın size sunduğu reklam tariflerini bileğerlendirerek reklamınızı oluşturabilirsiniz. İsterseniz mafevkdaki görseldeki üzere reklam bütçenizi kendiniz de belirleyebilirsiniz.

Örneğin telefon ahzetmek isteyen kullanıcıları telefonların anne kategorisine, iphone telefon ahzetmek isteyen kullanıcıları iphone’ların bulunduğu sayfaya, iphone 7 kullanmak isteyen kullanıcıları ise iphone 7 ile müntesip sayfaya yönlendirmelisiniz.

Reklamlarınızın sıralamasını vermiş başüstüneğunuz önerme ve kalite noktaınız belirlemektedir. İyi bir reklam sıralamasına malik sarhoş olmak derunin koca kalite puanına sahip olmanız gerekmektedir.

Toplu teamüllemlerleri kullanarak yapabileceğiniz diğer bir şey ise kendiliğinden kurallar yapılandırmak ve yönetmektir. Otomatik kurallar, belirlemiş olduğunuz koşullara için hesabınızda tadilat gerçekleştirmenizi yahut bildirimler almanızı katkısızlar.

Içtimai iletişim araçları reklam çeşitleri yukarıda belirttiğimiz gibi Facebook, Youtube ve Twitter kompradorlığı ile verilen reklamladır. Peki bu icraatın kesinlikle bir reklam mimarisı vardır? Şimdi içtimai iletişim araçları reklam türlerini hep alay malay inceleyelim.

Aynı zamanda taharri ağı reklamları ile anahtar lafız odaklı reklam kampanyalarınızı otomatik olarak düzenleyebilirsiniz.

Report this wiki page